Producem artizanal bere vie de tip ale, proasptata, nepastuerizata si nefiltrata, maturata si carbonatata natural in sticle. Utilizam materii prime de cea mai buna calitate, ne asiguram ca maltul nu este modificat genetic, nu adaogam zahar sau alti aditivi.

Sikaru Roscata este o bere cu caracter englezesc ce contine malturi speciale echilibrate de o combinatie generoasa de 4 tipuri de hamei. Este o bere roscat-rubinie cu arome puternice de hamei. Spuma este cremoasa, densa si compacta, iar carbonatarea medie. Este o bere IPA (English India Pale Ale), stil ce isi are originea in secolul XVIII cand englezii au incercat sa faca o bere menita sa supravietuiasca lungului voiaj pana in coloniile din Indii. Astfel au sporit semnificativ cantitatea de hamei care, printre numeroasele beneficii, are si efect sterilizant si actioneaza ca un conservant natural. Detalii Alcool (%v/v) - 5,2% Concentratie zaharometrica (%m/m) – 13,5 Plato 33cl Se pastreaza la rece, ferita de lumina, in pozitie verticala pentru a nu deranja depunerile. Berea de calitate poate fi apreciate in intregime numai daca e servita in pahar. Va recomandam sa degustati Sikaru IPA dintr-un pahar de tip Tulip care pune cel mai bine in valoare calitatile berii si capteaza aroma in bol. Prin incalzirea paharului intre palmele mainilor favorizam elibarera aromelor, iar daca este tinut de picior, berea va ramane rece mai mult timp. Asociere culinara: burger, friptura, mancare indiana sau mexiacana, steak, salam, branza cu mucegai, cheddar si desert, mancaruri sarate.
Sikaru Roscata (English IPA)