Producem artizanal bere vie de tip ale, proasptata, nepastuerizata si nefiltrata, maturata si carbonatata natural in sticle. Utilizam materii prime de cea mai buna calitate, ne asiguram ca maltul nu este modificat genetic, nu adaogam zahar sau alti aditivi.

Sikaru Neagra (Bere Stout)
Sikaru Neagra este o bere corpolentă, conține cinci malțuri speciale ce îi dau complexitatea și gustul plin. Formează un strat subțire de spumă cremoasă ce face ca această bere să fie și mai consistentă. Berea Stout iși are originile în Irlanda și este varianta mai tare a porter-ului londonez. Este o bere densă și cremoasă foarte bogată în proteine având arome speciale de cafea, ciocolată, cacao de la malțurile prăjite. Detalii Alcool (%v/v) - 5,5% Concentratie zaharometrica (%m/m) – 13,5 Plato 33cl Se pastreaza la rece, ferita de lumina, in pozitie verticala pentru a nu deranja depunerile. Berea de calitate poate fi apreciate in intregime numai daca e servita in pahar Va recomandam sa degustati Sikaru Stout dintr-un pahar de tip Pint. Clasic si usor de depozitat, permite formarea gulerului de spuma, iar forma curbata face ca aromele si buchetul sa raman in pahar . Asociere culinara: carne de vita, gratar, alimente prajite sau afumate, stridii, branza cu mucegai, branza de Gouda si desert, in particular Tiramisu.