Producem artizanal bere vie de tip ale, proasptata, nepastuerizata si nefiltrata, maturata si carbonatata natural in sticle. Utilizam materii prime de cea mai buna calitate, ne asiguram ca maltul nu este modificat genetic, nu adaogam zahar sau alti aditivi.

Sikaru Blonda (Bere Golden Ale)
Sikaru Blonda este o bere preparată dintr-o combinație clasică de malțuri de bază îmbogățite de aroma specială a hameiurilor din lumea nouă în combinație cu hameiuri nobile europene. Aroma de flori de citrice este completată de prezența discretă a coriandrului. Această bere este inspirată de berile facute în anii de pionierat ai berarilor artizani americani. Constă în adăugarea de varietăți americane de hamei ce se disting prin amăreală moderată și aromă puternică. Noi folosim și un hamei cultivat bio in Noua Zeelandă. Are o culoare galben aurie si un aspect opalescent, spuma compacta lasa pe pahar o usoara urma dantelata. Detalii Alcool (%v/v) - 5,5% Concentratie zaharometrica (%m/m) – 13,5 Plato 33cl Se pastreaza la rece, ferita de lumina, in pozitie verticala pentru a nu deranja depunerile. Berea de calitate poate fi apreciate in intregime numai daca e servita in pahar. Va recomandam sa degustati Sikaru Golden Ale dintr-un pahar de tip Tulip care pune cel mai bine in valoare calitatile berii si capteaza aroma in bol. Prin incalzirea paharului intre palmele mainilor favorizam elibarera aromelor, iar daca este tinut de picior berea va ramane rece mai mult timp. Asociere culinara: curcan, pui, porc, miel, steak, mancare condimentata si branza cheddar de oaie